Mål for 2014

20140101-132108.jpg
De her fire faneblade er mine mål for 2014. Lave mere og bedre mad. Ikke ligefrem sundere. Men man bør kunne hive en creme brulee eller en hjemmerørt bearnaise op af hatten. Så 2014, kom an. Jeg er bevæbnet med rødvin og skal nok få krammet på dig!

6 thoughts on “Mål for 2014”

  1. Det er muligvis de bedste nytårsfortsæt jeg nogensinde har set <3 Jeg vil i øvrigt også lave bearnaise – tror faktisk ikke det er så slemt. Jeg har lavet det en del med min mormor, da jeg var lille…

  2. Startede den sidste dag i 2013 med for første gang ever at lave hjemmelavet bearnaise efter lige nøjeagtig den opskrift fra Gastromand, og efter lige at have set et par youtube videoer. Og nej det er slet ikke så svært, men meget lige til! Men et lille hint, brug sherry eddike i stedet for hvidvinseddike, for hvidvineddiken smager lidt for meget igennem så sovsen bliver lidt for syrlig. Men alt i alt er hjemmelavet bearnaise ikke mindre end fantastisk og det er bestemt overhovedet ikke sidste gang jeg laver det ;-) Så pas på det kan blive en afhængighed især sammen med et par gode bøffer og en lækker rødvin ;-)

    1. Se det var et godt pro-tip der Cecilie! Jeg kaster mig snart ud i det!! Og den afhængighed er vel egentlig ikke den værste at få..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>