Mandagsgodhed

Når man starter arbejdsdagen med seks(!!) opkald den første time, vedrørende et stort projekt vi lige har sendt det første lille skib i søen omkring og som har stor kommunal bevågenhed. Det er fandme sejt!

Og når man så bruger resten af dagen på at nørde i et fedt planlægningsprogram som vi skal rulle ud til vores brugere efter jul. Så er det en endnu sejere dag.

At dagen så også bare blev krydret med kaffe og hjemmebagte småkager er bare pynt på den fine kage.

Og alt det her gør det nemmere at sluge at jeg også lige skulle forholde mig til en forsikringsmand der nævnte ord som mén-skade-erstatning..

2 thoughts on “Mandagsgodhed

    1. Når min tandbehandling er overstået skal modpartens forsikringsselskab vurdere om jeg har mén. Det kan man sige jeg har pt i og med jeg fx ikke kan bide i æbler ol, så det vil jeg egentlig kunne få noget erstatning for… Men de vil ikke vurdere noget før tandbehandlingen er overstået

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>