Vind Vind Vind

Trænger du til noget nyt læsestof, så er det nu du skal holde dig til. Nina Sahl er debutant i den skønlitterære genre og hendes første bog udkommer 5. oktober. Og Nina har lovet at lave en krusedulle i den bog som DU vinder.

I pressemeddelelsen skriver forlaget:
Det er aften i den lille havneby Skansen på det sydlige Lolland. Ikke langt fra havnen ligger campingpladsen Skansen Camping, som ejes af lejrchef tue Jacobsen.
På en lun sommeraften flyder en sko i land. I skoen er en strømpe, og i strømpen er der fod- knogler. Lokalpolitiet, som består af vicepolitikommisær adam ramsgaard og politiassistent Christian Martinussen, tilkaldes. en egentlig efterforskning indledes så småt, og adam rams- gaard finder hurtigt en allieret i tues søster astrid, der bor og arbejder på campingpladsen.
Blandt gæsterne på Skansen Camping er fire unge studenter fra København. De bruger en uge sammen på at fejre deres huer og tage afsked med hinanden, inden de efter sommeren skal hver til sit.
før de ser sig om, har en dyster historie spundet tråde ind i deres liv, og sommeren bliver anderledes, end alle i Skansen havde forestillet sig.

Smid en kommentar herunder og så finder jeg heldig vinder sidst på ugen.

6 thoughts on “Vind Vind Vind”

  1. Det er da bestemt altid dejligt at vinde noget, og bøger holder evigt! Den lyder spændende, og ekstra spændende er den, fordi jeg har boet på Lolland-Falster, og kørt flere ture til netop Nysted, hvor Skansen ligger,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>